Reglementen Grubbenvorst

Rijvereniging De Pijts heeft de laatste jaren haar faciliteiten in Grubbenvorst sterk verbeterd. De rijhal is klaar, inclusief een kantine, een bar is in de maak. Maas & Peel is als vereniging begunstigend lid van De Pijts en heeft daardoor voor haar leden gunstige voorwaarden kunnen bedingen voor het gebruik van de faciliteiten in Grubbenvorst.

Het komt erop neer dat leden van “Maas en Peel” in Grubbenvorst kunnen rijden op alle momenten dat de plaatselijke rijvereniging geen les heeft (zie website www.depijts.nl ). Als men van de rijhal gebruik wil maken moet sleutelgeld betaald worden (€ 120,- per jaar + eenmalige borg van € 25,–).

Dezelfde regeling geldt voor de directe leden van De Pijts.

Reserveren van de faciliteiten is mogelijk tegen een bijdrage van € 5,- per uur. Zonder reservering hebben ook andere ruiters toegang tot de faciliteiten.

Indien ’s avonds wordt gereden en er wordt gebruik gemaakt van de verlichting, dan wordt een extra bijdrage van € 2,50 gevraagd.

Als u belangstelling heeft kunt u rechtstreeks contact opnemen met het bestuur van de Pijts (zie website www.depijts.nl).shutterstock_23413639-800